NEET Tigrovi Facebook cover1

Još jedna grupna radionica usvajanja mekih vještina održana u okviru EU projekta "Pronađi se! – (RE)AKTIVACIJA MLADIH IZ NEET SKUPINE".

Objavljeno 15.6.2023.

 

Ponosno vas obavještavamo o još jednom uspješnom događaju u sklopu našeg projekta "Pronađi se! – (RE)AKTIVACIJA MLADIH IZ NEET SKUPINE". Dana 14. lipnja 2023. godine, održali smo još jednu inspirativnu radionicu razvoja mekih vještina za sudionike našeg 🇪🇺 projekta.

Tijekom ovih treninga, mladi ljudi su imali priliku ne samo stjecati znanja i vještine potrebne za uspjeh na konkurentnom tržištu rada, već su i izgradili svoje samopouzdanje i poboljšali svoje interpersonalne komunikacijske sposobnosti. Naša predanost njihovom razvoju proteže se izvan čistog obrazovanja; želimo im omogućiti da postanu samosvjesni pojedinci spremni suočiti se s izazovima budućnosti.

Tijekom radionica vodili smo sudionike kroz razne simulacije timskog rada, uvježbavanje prezentacija te osnažujuće aktivnosti. Ovo iskustvo im je omogućilo da razviju ključne vještine koje će im pomoći ne samo u profesionalnom životu, već i u osobnom rastu.

Naša misija je podržati mlade ljude da prebrode prepreke koje stoje na putu prema njihovom uspjehu i pronađu svoje mjesto u društvu. Radujemo se svakom trenutku kada vidimo njihov napredak i razvoj, jer su oni budućnost naše zajednice.

Ostanite s nama i pratite naše web stranice kako biste saznali više o našim inicijativama, budućim događanjima i kako biste se inspirirali pričama uspjeha naših sudionika.

 

15062023 sl1 15062023 sl2 15062023 sl3

 

lenta

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

logotip nzcd1      MHB logo

 

Udruga Tigar 90/91 Rakitje je korisnik institucionalne

podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

i Ministarstva hrvatskih branitelja